KOZMETIČKE USLUGE

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je osnovni tretman nege lica. Podrazumeva mehanički piling, komedoekspresiju, tretiranje kože visokom frekvencijom (darsonval) koja zatvara pore i dezinfikuje kožu, maska koja se bira na osnovu tipa kože, krema i oblikovanje obrva.   Ovim tretmanom se čisti koža, oslobađa od viška sebuma i izumrlih ćelija.

Mezoterapija bez igle (no needle)

Mezoterapija je savremena, neinvazivna metoda kojom se, bez igala, ubacuju ralizčite aktivne supstance i kokteli u dublje slojeve kože i potkožno tkivo i time se rešavaju problemi kao što je starenje kože, pojava bora, crvenilo i prošireni kapilari, akne, opuštena i dehidrirana koža, poremećaji pigmentacije, lokalne masne naslage, celulit i mnogi drugi. Takođe, ubrzava se i poboljšava metabolizam, prokrvljenost i jača odbrambena funkcija kože.

Aparat radi koristeći princip elektroporacije. Pod dejstvom naizmenične struje dolazi do razmeštaja ćelija u koži. Električni talasi menjaju polaritet ćelija, i pomoću  toga se kozmetički preparati upijaju. Otvaraju se intercelularni kanali, a to omogućava da aktivne supstance dopru do dubljih slojeva kože.

Tretman je bezbedan, bezbolan, a pored toga i visoko efikasan. Već nakon prvog tretmana se mogu videti promene i osveženost kože.

MezoPen

MesoPen je najinovativniji tretman u kozmetici, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ovo je invazivna metoda kojom se tretiraju strije, pigmentacije, akne, proširene pore, opuštena koža. Takođe, koristi se u svrhu podmlađivanja, uklanjanja bora i uklanjanja ožiljaka nastalih nakon opekotina, hiruških intervencija, akni i boginja.

 

Dejstvo je takvo da mikroiglice, koje se nalaze na glavi aparata, stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja na tretiranom delu. Na ovaj način dolazi do mikropovređivanja kože, nakon kojeg koža koristi mehanizam samozaceljenja, pri čemu se stvaraju kolagen i elastin. Uz pomoć mikroiglica se prave kanalici u koži preko kojih se sterilne supstance ubacuju u kožu. Ovi kanalići se samostalno zatvaraju sat vremena nakon tretmana.

 

Koža nakon tretmana postaje zdravija, zategnutija, lepša i podmlađena. Pored toga, tretman je bezbolan, bezbedan, nema neželjenih efekata, ima kontrolisanu dubinu prodiranja i oporavak je brz. Mogu se tretirati svi tipovi kože i svi delovi tela. Koristi se i u tretmanima protiv opadanje kose.

Dermaroler

Nivo kolagena prirodno opada s vremenom, a dermaroler stimuliše njegovu proizvodnju preko uboda miroiglicama. U toku tretmana iglice prave mikropovrede u koži, nakon čega proces samozaceljenja počinje, a pri tome se stvaraju kolagen i elastin. Igle stvaraju mikro-kanale u koži, dubine 0,2 do 3mm. Izabrana supstanca se apsorbuje i na taj način delujemo na probleme na koži. Može da se tretira celo telo.

RTL – Radiotalasni lifting

            Radiotalasni lifting je efikasan i nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Tretman služi za uklanjanje bora i linija oko očiju, kesica oko očiju, nazolabijalnih bora i zatezanje opuštene kože.

Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju stimulaciju  kolagena i elastina u koži, koji dovode do “usporavanja” starenja i do smanjenja ili potpunog uklanjanja bora. Pored toga koža dobija i novu teksturu.

            Sam tretman je potpuno bezbedan, prijatan, ne zahteva ni jednu vrstu anestezije. Dugotrajan rezultat se postiže serijom od 6 tretmana, koji se rade jednom nedeljno, a radi održavanja postignutih rezultata tretman se ponavlja jednom mesečno, zbog kumulativne sinteze kolagena i elastina.

Dermoabrazija

Dermoabrazija podrazumeva skidanje površinskog (izumrlog) sloja kože. To je dubinski piling koji se postiže delovanjem mikrodijamantima. U toku tretmana se može videti koža koja se “ljušti”. Ova metoda pilinga daje sigurnost od bilo kakvih infekcija i ne koriste se hemijska sredstva. Pored pilinga vrši se i vacuum masaža koja pospešuje cirkulaciju. Sitne bore se smanjuju, poboljšava se stanje bezživotne kože i uklanjaju se pigmentacije. Takođe, tretira se i masna koža sa proširenim porama, ožiljci i strije.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi predstavljaju primenu različitih hemijskih supstanci koji izazivaju kontrolisano oštećenje gornjih slojeva kože i podsticanje njene regeneracije, poboljšanje strukture  i odbacivanja svih nepravilnosti.

U zavisnosti od dubine prodiranja hemijskih supstanci pilinzi se dele na površinske, srednje duboke i duboke. Odabir pilinga zavisi od trenutnog stanja kože i željenih rezultata.

Hemijskim pilinzima se tretiraju fine bore na čelu, obrazima, oko očiju i vertikalne bore oko usana, pigmentacije na koži, akne i ožiljci od akni, gruba koža nastala usled oštećenja od sunca ili starosti.     Pored odbacivanja nepravilnosti, hemijskim pilingom se podstiče stvaranje kolagena i upravo zbog toga je prisutan efekat podmlađivanja.

Ultrazvučno čišćenje

Ultrazvučno čišćenje se radi ultrazvučnom špatulom koja radi pri velikoj brzini. Kada glava špatule dođe u kontakt sa vlažnom kožom, pomoću ultrazvučnih talasa raspršuje vodu i na taj način otklanja izumrle ćelije kože. Pored toga, čestice vode sklupljaju nečistoću iz pora. Osim čišćenja špatula deluje i na samu strukturu kože. Preko ultrazvuka se ubacuju aktvne supstance koje deluju u dubljim slojevima kože i samim tim deluju na određene probleme.

Schramek tretmani

Dr. med Christine Schrammek derma.cosmetics je nemačka medicinska kozmetika za negu kože, koja za cilj ima negu i rešavanje različitih problema.  U pitanju je uspešan, dokazano efikasan, koncept nege koji uključuje najnovije i najaktivnije sastojke. Ovo predstavlja prirodnu negu sa dermatološkim fokusom – preparati ne sadrže mineralna ulja, veštačke boje, parfeme ni PEG derivate. U tretmanu se, između ostalog, koristi organski biljni piling koji sadrži više od 250 aktivnih supstanci (vitamini, minerali, enzimi, aminokiseline, oligoelementi….).

Green Peel metoda:

 • Unapređen higijenski tretman
 • Kozmetoterapija problematične, masne i kombinovane kože
 • Kozmetoterapija fotooštećene i kože sa hiperpigmentacijama
 • Intenzivni anti-age tretmani
 • Nega osetljive kože

Beauty flash

Bilo da imate problematičnu kožu, želite da je osvežite i podmladite ili pak samo hidrirate, bez agresivnih tretmana i supstanci, ovo je onda pravi tretman za Vas. Beauty flash tretman na veoma nežan način neguje kožu i daje joj blistavost, mekoću i pruža joj hidrataciju koja joj je potrebna. Zbog prirodnih preparata koji se koriste, tretman se može ponavljati već i svake dve nedelje.

Detox

Green Peel Detox tretman je tretman za umornu, dehidriranu, kao i za kožu pušača, osoba koje borave u zadimljenim ili veštački klimatizovanim  prostorijama (pod uticajem suvog vazduha). Vraća sjaj koži, svež izgled i neophodnu vlažnost.

Cool eyes

Treptanje, namigivanje, čitanje… i još mnogo toga. Svakog dana naše oči mnogo rade i stalno su u pokretu. Naši kapci se podignu čak do 10.000 puta dnevno što veoma iritira nežno tkivo oko očiju. Zbog toga bi trebalo da obratite pažnju na Vaše oči. Ugodite sebi ovim osvežavajućim tretmanom koji hladi i deluje protiv finih bora i otoka.

Power neck

Tretman koji je namenjen osetljivoj koži vrata i dekoltea. Hrani i hidrira kožu, čineći je mekšom i lepšom. Može da se radi i kao samostalan tretman, ali se može kombinovati i sa drugim sličnim tretmanima.

 Active clearing

Masna koža, komedoni, papule i akne su uvek problem, u bilo kom periodu života. Postoji više razloga za ovakva stanja kože: nasledni faktor, hormoni, bakterije, stres i uticaj životne sredine. Cilj Active Clearing tretmana je redukcija prekomernog lučenja sebuma, uklanjanja zadebljanja (hiperkeratoza), uklanjanje nečistoća i normalizovanje barijerne funkcije kože.

Fresh up

Ova metoda takođe nema efekat perutanja. Umesto toga, koža je stimulisana i osvežena prirodnim biljkama. Cirkulacija krvi je stimulisana, pore otvorene i koža je optimalno pripremljena da absorbuje sastojke za negu kože. Ten postaje sjajniji i svežiji. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizuje ćelije i Vaša koža sija novom svežinom. Zato je ovaj tretman idealan za rešavanje problema umorne kože bez svežine i služi kao efektivna prevencija starenja kože i gubitka elastičnosti – čak i ako Vaša koža još uvek ne pokazuje znakove starenja.

Energy

Tretman koji daje koži novu energiju. Stimuliše cirkulaciju i metabolizam ćelija, vodeći ka tome da se tekstura kože poboljša, a da pri tome nema efekta perutanja. Preporučuje se za umornu kožu sa borama, pigmentacijama i drugim nepravilnostima vezanih za starenje.

Classic

Classic tretman predstavlja prirodan tretman za rejuvenaciju kože. Kao tretman koji rešava probleme, svetski je poznat, jer za samo 5 dana menja stanje kože u potpunosti. Tretman deluje na proširene pore, fotooštećenu kožu, bore, opuštenu kožu, pigmentacije, ožiljke i strije.

Plazma Pen

Plazma Pen je jedan od najinovativnijih aparata  za tretiranje bora i zatezanje kože.

Usled  pražnjenja plazme stvara se toplotna energija, a zatim plazma. Električna pražnjenja sagorevaju, dovode do isparenja sloja kože koji sadrži visoki procenat  vode. Sakupljaju vezivno tkivo i stimulišu stvaranje fibroblasta, a to ima za posledicu poboljšanje proizvodnje kolagena i elastina. Ubrzavaju obnavljanje ćelija i kože, ne samo površinski, nego i u dubljim slojevima. Pomažu da se povrati mlada i zategnuta koža stimulisanjem samoregeneracije kože.

 • Odstranjivanje viška kože
 • Skupljanje vezivnog tkiva
 • Poboljšanje proizvodnje kolagena
 • Stimulacija regeneracije ćelija

Kavitacija

Kavitacija je  nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.  Poznata još i kao liposukcija bez hirurškog zahvata, moćna metoda koja garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija  pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1

Predstavlja kozmetički tretman u kom se lepi jedna veštačka trepavica na jednu prirodnu, imajući u vidu debljinu i dužinu klijentovih prirodnih trepavica. Dužinu, debljinu i uvijenost određuje stručnjak koji obavlja tretman na osnovu kvaliteta prirodnih trepavica. Nadograđene trepavice izgledaju prirodno, a dobija se efekat maskare. Svilene trepavice traju koliko i prirodne, kada otpadne prirodna trepavica, otpadne i veštačka. Korekcija se vrši na tri do četiri nedelje.

Nadogradnja Multi D trepavice

Predstavlja veoma sličan tretman kao i trepavice nadograđene metodom 1 na 1, samo što se kod ovih trepavica akcenat stavlja na GUSTINU trepavica. Na jednu prirodnu dlaku se lepi više veštačkih trepavica pa samim tim daju volumen. Osim što su volumenske, ove trepavice daju prirodan izgleda i daju gustinu trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne trepavice vidljivo slabe ili ih nema. Korekcija se vrši na četiri do pet nedelja.

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom je najnežniji i  najbezbedniji vid depilacije. Deluje na sve tipove kože i strukture dlake kako kod žena tako i kod muškaraca. Šećerna pasta je smeša prirodnih sastojaka koja će takođe ukloniti i mrtve ćelije sa kože i ostaviti je mekom, svilenkastom i zdravom. Može da se tretira bilo koji deo tela bez straha od bilo kakvog štetnog dejstva, a efekat traje duže nego nakon depilacije drugim metodama. Idealna dužina dlačica za ovaj tretman je 5-6mm!

Maderoterapija

Maderoterapija  je vid masaže tela u kojoj se koriste prirodni materijali – drvene oklagije. Ovo je tretman dubinkog masiranja tkiva radi poboljšanja obima i proporcije tela. Osim što deluje na celulit i tvrdokornu masnoću, deluje i na samu strukturu kože i na cirkulaciju. Efekat je vidljiv već nakon pet tretmana, a sama masaža je veoma prijatna.

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža predstavlja tretman koji deluje na tvrdokornu masnoću i celulit. Izvodi se ručno, različitim pokretima. U zavisnosti od pokreta deluje se na sloj kože u kome se nalaze masne naslage. Preporučuje se ženama koje žele da oblikuju svoje telo i reše se viška masnoće i celulita.

Presoterapija

Presoterapija je mehanička limfna drenaža koja je nezamenjljiva u anticelulit tretmanima. Međutim, može da se koristi i samostalno. Tretira posledice naprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane. Takođe, deluje i na prokrvljenost tkiva, posebno u delovima nogu, zadnjice i stomaka i eliminiše štetne produkte metabolizma. Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata.

Obrve

Za lepotu i oblik lica od presudnog značaja su obrve. Zbog toga ih treba istaći na najlepši način. To se postiže oblikovanjem i farbanjem obrva.  Korekcija se vrši od zavisnosti od brzine rasta dlačica, a traje između 10-20 min., a za farbanje obrva potrebno je izdvojiti neki minut više, da bi postigli još prefinjeniji i upečatljiviji izgled.

Manikir

Izgled prirodnih noktiju nije bitan samo iz estetskih razloga, već i zbog higijenskih. Manikir predstavlja tretman sređivanja prirodnih noktiju. Postoji više vrsta manikira. Ukoliko želite da, pored sređivanja noktiju, omekšate i učinite kožu Vaših dlanova nežnijom možete se prepustiti uživanju uz SPA manikir. Takođe, možete ojačati nokte uz različite gel tehnike kao što su gel i gel-lak, koje će dati elegantan izgled Vašim noktima.

Pedikir

 Pedikir je tretman sređivanja stopala. Gruba i ispucala koža predstavlja problem kako ženama, tako i muškarcima. Nakon ovog tretmana koža postaje mekša i nežnija, a zadebljanja nestaju. Za još bolji efekat preporučuju se različita pakovanja i pilinzi. SPA pedikir pruža koži hidrataciju i rejuvenaciju, a pripadnice lepšeg pola mogu, uz različite gel tehnike, ulepšati nokte.

                     Vacum 65 Body

Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i detox tretman protiv celulita, za izbacivanje vode i sužavanja obima tela. Ubrzava metabolizam, poboljšama cirkulaciju , razgrađuje postojeće masne naslage i blokira stvaranje novog masnog tkiva na telu.

Ovim tretmanom se:

 • smanjuje obim tela

 • poboljšava tonus kože

 • zateže koža

                    Trajna epilacija

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju. Ovim laserom se skoro bezbolno mogu tretirati svi tipovi dlačica ( čak i vrlo tanke dlake se uklanjanu aplikacijom visoke energije do 160 J/cm2). Rezultati tretiranja ovim laserom su 80% uklonjenih dlaka već za 4-6 tretmana, dok SHR sistem postiže te rezultate za 8-12 tretmana. Prednost diodnog lasera u odnosu na IPL,SHR i ELOS tehnologiju je činjenica da su dlake trajno uklonjene.