0

annonapro - o nama

„Annona Pro d.o.o.“ je kompanija koja je osnovana 2009. godine i bavi se uvozom i prodajom određenih kozmetičkih preparata i aparata. Za naše preduzeće vezuje se pojam svilenih trepavica jer smo Gold Lashes trepavice prvi uvezli na prostore Srbije.

Naš posao je da kupcima obezbedimo vrhunski kvalitet proizvoda po pristupačnim cenama. Pratimo sve promene na svetskom tržištu kozmetike, tako da naš prodajni asortiman stalno raste. U sklopu preduzeća nalazi se i salon lepote u kojem testiramo i koristimo sve naše proizvode i na taj način kupcima obezbeđujemo konstantnu podršku u vidu edukacija i savetovanja.

Annonapro Delatnosti

Akcije / Popusti

Pogledajte proizvode po akcijskim cenama

Edukacija

Annona Pro doo od 2010. godine nudi usluge edukacije kozmetičarima koji žele da prate nove tehnologije. Edukacije shvatamo vrlo ozbiljno, maksimalno se posvećujemo svim polaznicima i zaista nesebično prenosimo znanje. Polaznici završavaju obuku sa stečenim znanjem i veštinama koja su svakodnevno primenljiva u salonu i u potpunosti su osposobljena za dalji samostalni rad. Našim polaznicima nakon završene edukacije obezbedili smo besplatno savetovanje i pomoć pri radu. O našem uspehu govori podatak da danas ima više od 250 zadovoljnih Gold Lashes profesionalaca širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Od 2014.-te godine nudimo edukacije i iz oblasti iscrtavanja obrva oštricama. Ova metoda spada u najnovije inovacije tetovaža i trenutno je najpopularniji estetski tretman u kozmetici. Program, metodu rada i udžbenike je napisao profesionalan i stručan tim majstora trajne šminke.

Kozmetički Preparati

U asortimanu imamo tri međunarodno priznata proizvođača aktivnih supstanci i gotovih koktela za mezoterapiju: Toskani, Dermaheal i Armesso. Shodno tome, ovi proizvodi odgovaraju najvišim standardima kvaliteta. Ceo naš asortiman ima CPNP registraciju u Evropskoj uniji! Prodajni asortiman ažuriramo u skladu sa potražnjom na našem tržištu, ali i prema promenama na svetskom tržištu. Uvodimo inovacije i pomažemo rad kozmetičara usavršavanjem i povećanjem efikasnosti tretmana. Svim kupcima stoji na raspolaganju Vodič za mešanje aktivnih supstanci, koji je sačinjen na osnovu preporuke proizvođača i iskustva stručnog tima i pomaže kozmetičarima da se svakom klijentu ponaosob izabere najoptimalniji tretman. Osim aktivnih supstanci, u ponudi imamo i veliki broj gotovih koktela. Ovi preparati sadrže visoku koncentraciju aktivnih supstanci i ne sadrže veštačke aditive, konzervanse, boje i mirise.

Kozmetički Program

U svojoj ponudi imamo aparate koji su uvezeni iz EU i odgovaraju svim evropskim standardima. Naš asortiman čine dermaroleri sa različitim vrstama iglica, mali aparati u koje spadaju MesoPen sa dve vrste iglica, ultrazvučni toplo-hladni čekić koji ubrzava metabolizam i poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom, aparat za ultrazvučno čišćenje i ultrazvučni lifting i aparat sa visokom frekvencijom (Darsonval). Od većih aparata u našoj ponudi imamo aparat za dermoabraziju sa dijamantskim nastavcima.

Nadogradnja Trepavica

Nadogradnja GOLD LASHES trepavica predstavlja kozmetički tretman koji obavlja stručno osposobljena osoba. U ovom postupku, stilista za trepavice se orijentiše na dužinu i debljinu prirodnih trepavica, kako bi na nju nalepio jednu svilenu, koristeći određenu vrstu lepka. Stavljaju se direktno na prirodnu trepavicu i sa njom i otpadaju. Dužinu i uvijenost izabere stručnjak na osnovu prirodnih trepavica. GOLD LASHES svilene trepavice traju koliko i prirodne trepavice. Životni vek prirodnih trepavica zavisi od osobe od osobe, odnosno od životnih navika. Možemo reći da se korekcija radi najčešće na oko 4 nedelje. U asortimanu imamo sve proizvode neophodne za izvođenje tretmana, kao i preparate za kućnu negu! Svi proizvodi su uveženi iz EU i odgovaraju evropskim standardima!

Trajna Šminka

Trajna šminka čini specijalni segment estetske medicine. Cilj tretmana je da izbalansira linije lica, da koriguje asimetriju i da boje koje godinama izblede osveži ili ponovo oboji. Trajna šminka i medicinske tetovaže imaju isti metod: ispod epidermisa sa nalazi papilarni sloj i ispod tog sloja se ubrizgava boja koja na 1-3 godine oboji tretiranu površinu. Uz kvalifikovanog kozmetičara, dobro odabranog aparata, pigmenata i higijenskog modula i dobrih higijenskih uslova možemo da uradimo željenu trajnu tetovažu. Filozofija naše firme je da po pristupačnoj ceni nudimo najbolji kvalitet – to daje sigurnu osnovu za izradu profesionalne trajne šminke.