0

Hemijski piling

Hemijski piling, zbog naziva, kod mnogih izaziva strepnju vezanu za bezbednost i efikasnost ovog tretmana. Hemijski proizvodi Toskani pored izuzetne bezbednosti pružaju i izvanredne rezultate u medicinskoj kozmetici na području hemijskih terapija. Delotvornost tretmana je iznenađujuće vidljiva i posle prvog tretmana.

Više od 10 godina se koriste različite vrste pilinga u kozmetici i u estetskoj medicini. Naučna istraživanja i studije potvrđuju da hemijski piling daje izuzetne rezultate u tretiranju raznih problema kože, očuvanju opšteg zdravlja i mladolikosti kože.

TKN Peels hemijski pilinzi su u stanju gustog gela i takva struktura omogućava da dugo ostane na površini kože i sprečava da kane ili da curi u oči.
TKN Peels medicinsko – kozmetički preparati su vrlo pouzdani jer održavaju stalnu pH vrednost koju omogućavaju puffer sistemi u kiselinskim rastvorima. TKN Peels, za kožu koja stari, preporučuje glikolnu kiselinu, za kožu obolelu od seboreje mandeličnu kiselinu, a za tretiranje pigmentskih promena piruvičnu kiselinu.

Početna / Kozmetički Preparati / Hemijski piling